Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyalı Toprak Razgatlıoğlu'ndan babası için duygusal paylaşım
Dünya Superbike Şampiyonası'nda mutlu sona bir adımı kalan Toprak Razgatlıoğlu, sosyal medya hesabından 16 Kasım 2017'de vefat eden babası Arif Razgatlıoğlu için son derece duygusal bir paylaşım yaptı
16 Kasım 2021 - Salı 08:12
YAŞAM

Yamaha  ile Dünya Superbike Şampiyonası'nda mutlu sona çok yakın olan milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, bu hafta sonu yapılacak yarışlara tüm hızıyla hazırlanıyor. Şampiyonluk için gün sayan Toprak, "Tek Teker" lakaplı babası Arif Razgatlıoğlu'nun ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. 


16 Kasım 2017'de Gazipaşa'da geçirdiği trafik kazasında hayata gözlerini yuman babası için şampiyon olacağını söyleyen Toprak Razgatlıoğlu, paylaşımında "Bu hafta sonu senin için elimden geleni yapacağım inşallah babam" ifadelerini kullandı. Babası Arif Razgatlıoğlu'nun yönlendirmesiyle 7 yaşından bu yana motosiklet kullanan ve Kenan Sofuoğlu tarafından yetiştirilen Toprak, Dunya Superbike Şampiyonası'nın son ayağı olan Endonezya'da kazanması halinde Türkiye'ye dünya şampiyonluğu getirecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0