Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyalı okçular milli takım için ter dökecek
07 Alanya Okçuluk Kulübünden 5 sporcu Samsun’da gerçekleştirilecek olan müsabakalar kapsamında mili takıma girebilmek için ter dökecek.
14 Kasım 2021 - Pazar 12:17
SPOR

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 14-19 Şubat 2022 tarihleri arasında Slovenya’nın Lasko kentinde düzenlenecek olan 2022 Salon Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve federasyonu temsil edecek olan yarışmacılar, 2021 Salon Federasyon Kupası Samsun, 2021 Salon Türkiye Federasyonu Samsun, 2022 Salon Federasyon Kupası Samsun müsabakalarında elde ettikleri başarılara göre belirlenecek. Bu kapsamda gerçekleşecek olan yarışmalarda ilk 16’ya kalan yarışmacılar 8-9 Ocak tarihlerinde milli takım seçmelerine hak kazanacak.


ALANYA’DAN 5 SPORCU TER DÖKECEK

07 Alanya Okçuluk Kulübü öğrencilerinden 5 sporcu da bu yıl ilk kez okçuluk federasyonu yarışmalarına kazanacak ve mili takım için şanslarını deneyecek. Alanya’da federasyonun yarışmalarına katılacak olan sporcular ise şöyle; Buğra Çevikalp, Melissa Çopur, Yunus Yalçıntaş, Selin Yaman, Emirhan Gülcan. Sporcular Antalya 100 Yıl Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen federasyon ön hazırlık yarışmalarına katılarak güven tazeledi. Alanyalı sporcular 25 Kasım’da ise Alanya’yı Samsun’da temsil edecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0