Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkanımız TOSSFED yönetimine yeniden seçildi
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) yönetim kurulu üyeliği görevini de sürdüren başkanımız Hasan Çavuşoğlu, TOSSFED’in dün yapılan genel kurul toplantısında yeniden yönetim kurulunda yer aldı.
14 Kasım 2021 - Pazar 10:07
YAŞAM

TOSSFED başkanlığına yeniden seçilen Sayın Birol Aydın, yönetim kurulu ve başkanımız Hasan Çavuşoğlu’nu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.AK Gençlik Üye Çalışması ve Fidan Dağıtımı Yaptı 

 

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Yönetimi Cikcilli Cumartesi pazarında stant açarak, üye çalışması ve fidan dağıtımı yaptı. Gençlerin istek, öneri ve şikayetlerini dinleyip partiye gönüllü üye olmak isteyenlerin üyelik işlemlerini gerçekleştiren AK Gençlik, çalışmayı rutin bir şekilde devam ettireceği belirtildi. 


İstek, Öneri ve Şikayetler dinlendi, fidan dağıtımı yapıldı 

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Cemal YENİACUN, “Standımıza ilgi gösteren tüm genç arkadaşlara teşekkür ederim. Burada genç arkadaşlarımızı dinliyor isteklerini, önerilerini ve şikayetlerini not alıp, ilgili birimlerimize iletiyoruz. AK Partiye gönüllü olarak üye olmak isteyen genç arkadaşlarımızın üyelik işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Ayrıca ''Bir Fidan Bir Yaşam'' diyerek başlattığımız etkinliğimizi devam ettiriyoruz.
Hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0