Reklamı Geç
HABER DETAY
Antalya’da Görgün güven tazeledi
Türkiye Kamu Sen Konfederasyonuna Bağlı Türk Yerel Hizmet Sen Antalya Şube 7. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Genel Kurulda Antalya Şube Başkanı İbrahim Görgün güven tazeledi.
13 Kasım 2021 - Cumartesi 16:58
YAŞAM

Antalya Öğretmenevi’ nde gerçekleştirilen genel kurula yapılan yoklama sonrasında saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlanıldı. Gündem; divanın teşekkülü, divan gündemi okunması ve onaylanması, protokol konuşması, yönetim kurulu ve faaliyet raporunun okunması ve ibrası, denetleme kurulu raporunun okunması, seçim şeklinin belirlenmesi, yönetim, denetim, disiplin kurulu asıl ve yedek üyeleri ve sendika üst kurul delegelerinin seçimi, dilek ve temenniler, kapanış olarak devam etti. 


Genel kurulda Türk Yerel Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kayar ve Antalya Şube Başkanı İbrahim Görgün konuşma gerçekleştirdi. Konuşmalarda yerel yönetim memurlarının sorunlarından ve gerçekleştirilen sendikal faaliyetler bahsedildi. Dönem içerisinde Antalya Şube Başkanlık binası alınarak hizmete kazandırıldığı ve bütün yerel yönetimlerde çalışan kamu çalışanları davet edildi. Seçime tek liste ile girildi. Sendikal mücadeleye yeni yönetim ile kaldığı yerden devam edeceğini belirtildi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0