Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Karadağ’dan Toklu’nun o sözlerine yanıt!
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Alanya’da gözle görülür bir hizmet yapmamakla eleştiren AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya cevap verdi. Karadağ, “Çivi çakıldı, çakılmadı konusunda eğer ki çok samimilerse hodri meydan sandık diyorum” dedi.
13 Kasım 2021 - Cumartesi 09:31
SİYASET

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Dolar ve Euro’da yaşanan yükselişe dikkat çekerek ülkenin iyi yönetilmediğini söyledi. Sözlerine önceki gün Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun temasları hakkında açıklamalarda bulunarak başlayan Karadağ, genel başkanın toplantısına katılanlara teşekkür etti. 


14 Kasım’da geçen yıl vefat eden CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Aras’ı anacaklarını dile getiren Karadağ, “14 Kasım geçen yıl kaybettiğimiz çalışma arkadaşımız Mustafa Aras’ın ölüm yıl dönümü. Kendisini pazar günü mezarı başında anacağız. Anma törenine herkesi davet ediyorum. Anma töreni pazar günü saat 11.00’de Demirtaş’ta Aras’ın mezarı başında olacak. 13 Kasım’da Antalya ve bölgemiz için ‘Antalya Örtüaltı Tarım Çalıştayı’ düzenlenecek. Bu çalıştayda muz konusunda Alanya görevlendirildi. Bu konuda Alanya Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yaman sunum yapacak. Tarımla ilgilenenleri bu çalıştaya davet ediyorum” dedi.


Doların 10 lirayı bulduğunu vurgulayan Karadağ, ülkenin iyi yönetilmediğine dikkat çekti. Karadağ, “Son günlerde ne yazık ki dolar ne yazık ki 10 lirayı buldu. Euro 11 buçuk lira bandına dayandı. Ülke çok kötü idare ediliyor. Bunun karşılığında birtakım siyasi arkadaşlarımız bir çivi çakmadınız diyorlar. 


Bize bir çivi çakmadınız diye eleştiren arkadaşlara bir tek kelime söylüyorum. Dim Barajı’nın tarımsal sulamada kullanılan hat Demirtaş’ta 50 metrelik bir özel mülkiyeti geçemiyor. DSİ 50 metrelik bir özel mülkiyeti geçemiyor. Çivi çakıldı, çakılmadı konusunda eğer ki çok samimilerse hodri meydan sandık diyorum. Kim çivi çaktı, kim çakmadı halkımız bunun kararını çok iyi verecektir” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0