Reklamı Geç
HABER DETAY
Strongman heyecanı Alanya'da başlıyor
Tüm dünyada ilgiyle izlenen MLO Strongman Champions League Dünya Serisi'nin Alanya'da yapılacak olan dünya finalleri yarın başlıyor.
12 Kasım 2021 - Cuma 22:12
SPOR

MLO Strongman Champions League Dünya Serisi'nin Alanya'da yapılacak dünya finalleri,yarın Kleopatra Plajı'nda, yarın ise İskele Şelale Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Alanya'ya gelecek dünyanın en güçlü adamları, 6 ayrı yarışta puan toplayarak 16 serilik yarışın finallerinde 2021 Dünya Şampiyonu ünvanını almak için mücadele edecekler. Yarışlar, daha sonra 102 ülkenin TV kanallarında yayınlanacak. 


Türkiye'de ise DMAX kanalından izlenebilecek. MLO Strongman Champions League Türkiye Direktörü Şükrü Cimrin yaptığı açıkalamada; "Strongman Şampiyonlar Ligi Dünya Serisi'nin finallerini Alanya'da yapacak olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Bu ligdeki birbirinden değerli ve kendi ülkesinin en güçlü yarışçıları bizlere unutulmaz anlar yaşatacaklar. Özellikle Türkiye'den de Fatih Karaca ve Bora Güner'in yarışa davet edilmiş olması bizlere ayrıca gurur veriyor. Kendi sporcularımızı da güçlü rakipleri karşısında seyretmenin mutluluğunu yaşayacağız. Yarışlarımız iki gün sürecek ve her iki günde de yarışlarımız saat 13.00'de başlayacak. Tüm sporseverleri bekliyoruz, tüm halkımız davetlidir" dedi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0