Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi Marangozhanesi Fabrika Gibi Çalışıyor
Alanya Belediyesi’nin bünyesindeki marangozhane, 14 kişilik ekibiyle modern kent mobilyalarını üretiyor. Fabrika gibi çalışan tesisteki ekip sayesinde parklar, mesire alanları ve dinlenme yerleri konforlu ve estetik mobilyalarla donatılıyor.
11 Kasım 2021 - Perşembe 15:52
YAŞAM

Alanya Belediyesi’nin 1.400 metrekarelik marangoz atölyesinde fabrika gibi çalışan 14 kişilik ekip sayesinde parklar, mesire alanları ve dinlenme yerleri, vatandaşların büyük ilgi gösterdiği alanlar konforlu ve estetik mobilyalarla donatılıyor. Marangozhanede A’dan Z’ye bütün üretim, sevkiyat, yerleştirme, yerinde ve zamanında tek elden hızlı bir şekilde yapılıyor. İlçe genelinde bank, ahşap kamelyalar, dekorlar ve belediye hizmet binasındaki tüm mobilyalarda bu tesiste hazırlanıyor.


KENT MOBİLYALARI, BANK, AHŞAP KAMELYA VE DEKORLAR BELEDİYE TARAFINDAN ÜRETİLİYOR

Tesisin 1.400 metrekarelik bir alanda kurulduğunu belirten Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, "Tesisimiz yaklaşık 1400 metrekarelik bir alanı teşkil etmektedir. Bu tesisimizde 14 elemanımız çalışmaktadır. Aynı zamanda tesisimiz içerisinde boya atölyemizde bulunmaktadır. Daha önceki tesisimiz yetersiz kalmıştı, Sayın Başkanımız Adem Murat Yücel’in direktifleriyle yeni bir tesis arayışına girdik ve uygun alan olarak burayı tespit ettik ve bu alanda çalışmalarımıza başladık. Tesisimizde Alanya Belediyesi’nin kullanmış olduğu kent mobilyaları, dekorlar, piknik masaları, çardaklar başta olmak üzere tüm dekoratif malzemeler, kent mobilyaları üretilmeye devam etmektedir.


BELEDİYE BİNASINDA KULLANILAN MOBİLYALAR DA MARANGOZHANEDE YAPILIYOR

Belediye Hizmet Binalarında kullanılan dolap, masa, sehpa gibi ahşap mobilyaların da Alanya Belediyesi Marangozhanesinde üretildiğini belirten Nazmi Uyar, “Alanya Belediyesi’nin hizmet binalarında kullanılan tüm mobilyalar bu tesisimizde üretilmektedir. Boyaları yine bu şekilde tesisimizde yapılmaktadır. Kapasitemiz her geçen gün artarak devam etmektedir" dedi. 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0