Reklamı Geç
HABER DETAY
AGC'den iki önemli davet
Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda olağan Genel Kurul ve Medya Başarı ödülleri gecesine dair karar aldı.
10 Kasım 2021 - Çarşamba 22:27
YAŞAM

AGC Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla 2020 Yılı Medya Başarı Ödülleri Gecesi 17 Kasım 2021 Çarşamba akşamı Lonicera Otel'de gerçekleştirilecek. AGC 13. Olağan genel kurulu ise 4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 14.00’da AKM'de yapılacak. AGC Başkanı Gaye Coşkun kararlara ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi: 

 

"Geneleksel olarak düzenlediğimiz medya başarı ödüllerinin dağıtılacağı gecemiz pandemi önlemleri ile akşam yemeği eşliğinde gerçekleştirilecektir.  Üyelerimiz ve aileleri için aynı zamanda dinlenme ve motivasyon gecesi olacak etkinliğimizde, meslektaşlarımız ödül ve hediyelerini alacaklar. Gecede Shaman’s grubu da sahne alacak.Tüm üyelerimiz aileleri ve misafirlerimizi gecemize bekliyoruz." 


KONGRE TARİHİMİZ BELİRLENDİ
AGC Başkanı Coşkun açıklamasında 'Tüzüğümüz gereği kongre takvimimiz Aralık ayında işletilecek. Yönetim kurulumuz oy birliği ile 4 Aralık 2021 tarihinde kongre yapma kararı aldı. Genel kurulumuzun üyelerimiz ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0