Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da Toklu'da o paylaşıma tepki gösterdi!
Atatürk’ün 83’ncü vefat yıldönümü öncesinde sosyal medyadan yaptığım paylaşımla tepki çeken PTT çalışanına Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’da tepki gösterdi. Sadece kamu çalışanı değil toplumun tamamı değerlerimize karşı duyarlı olması gerektiğini söyledi.
10 Kasım 2021 - Çarşamba 22:22
YAŞAM

Alanya PTT çalışanı Serdal Uçmaz’ın Sosyal medya hesabından yaptığı ‘Olmasaydı da olurduk” paylaşımına tepkiler sürüyor. Sosyal medyadan çok sayıda tepkinin peş peşe paylaşılmasının ardından Uçmaz hesabını kapattı. Hesap kapatılsa da tepkiler sürüyor. Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu da sert tepki gösterdi.

 

“TÜM VATANDAŞLAR DİKKATLİ OLMALI”
Alanya’daki bir kamu kurumunda görev yapan S.U’nun Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümüyle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı, “Olmasaydı da olurduk” paylaşımı ile ilgili ne düşündüğü sorulan Toklu,  “Biz de paylaşımı üzülerek medyadan ve sosyal medyadan takip ettik. Paylaşımı gördük. 


Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kişilerin bu konularda daha hassas ve dikkatli olması lazım. Bu konu apayrı, Atatürk ile ilgili olan bir konu. Sadece kamu kurum ve kuruşları ile ilgili değil, tüm vatandaşların bu konuda daha dikkatli olması gerekiyor. Yetkililer bu konunun soruşturmasını ve bunun sonucunda da gerekli kararları verecektir. Biz medyadan takip ettik. Hem kaymakamlığımız hem de diğer kurumlar paylaşımla ilgili süreci başlatacaklardır” dedi. 


“İNŞALLAH 2 YILDA TAMAMLARLAR”
Bademağacı Mahallesi’nde 24 gündür su kesintisi yaşandığı ile ilgili soruyu da cevaplayan Toklu, “Sadece Bademağacı  değil, biz üzülerek su ve diğer sıkıntıları görüyoruz. Bu dönem hem merkezde hem kırsalda bu dönem apayrı bir sıkıntı yaşanmakta. Biz gücümüzün yettiğince, dilimizin döndüğünce sorunları aktarıyoruz ancak halk da bu konulara tepki gösteriyor. Muhtarlarımız tepki gösteriyor. Merkezde başlanan yatırımların takipsizliği ve devam etmemesi bizleri üzüyor. İnşallah büyükşehir 3 yıllık süreçte yapamadığı, hizmete başlayamadığı süreci geriye kalan 2 yıllık zamanda tamamlar ve vatandaşın da bu eziyeti sona erer” diye konuştu.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0