Reklamı Geç
HABER DETAY
Milliyetçi Çalışanlar Derneği’nden Alanya'daki o paylaşıma tepki!
Milliyetçi Çalışanlar Derneği Genel Başkanı Ceyhun Altay, bir şahsın kamu çalışanı bir şahsın Atatürk’e hakarete varan söylemine tepki gösterdi.
10 Kasım 2021 - Çarşamba 16:05
YAŞAM

Atatürk’e hakarete varan söylemlerde bulunanların karşılarında olacaklarını belirten Genel Başkan Altay yaptığı paylaşımda; “Atamızın aramızdan ayrılışının 83’üncü yıldönümünde yerel basının haberinde geçen bir şahsın, “olmasaydın da olurduk” haberini büyük bir öfke ile okuduk. 


Şahsın, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kast ederek kullandığı ifadeleri şiddetle kınıyoruz. Bu zihniyete ve onun savunucularına şunu hatırlatmak isteriz. Atatürk’ü anlamaktan aciz, gafil ve hainleri kınıyorum. Burası, Türkiye Cumhuriyetidir. Bu ülkede herkesin bilmesi gereken bir gerçek varsa Atatürk hepimizin ortak paydasıdır. Türkiye’de hiç kimse ama hiç kimse Atatürk’e hakaret edemez. 


Hiç kimse de buna göz yummaz. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, Atatürk’e kim hakarete varan söylemde bulunursa, karşısında Milliyetçi Çalışanlar Derneği’ni bulur. Araştırmalarımız sonucunda şahsın devlet kurumunda çalıştığını bilmekteyiz. Bu şahsa adli ve idari ceza verilmesi için konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0