Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel’den 10 Kasım Mesajı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 83’üncü sene-i devriyesinde rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.
09 Kasım 2021 - Salı 17:10
YAŞAM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 10 Kasım 1938’de son yolculuğuna uğurlanışının 83. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ diyerek hem Türk milletinin hem de dünya milletlerinin kalbinde taht kuran, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü vefatının 83. yılında bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 


Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı'ndaki başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılaplarıyla tarihin akışını değiştiren en büyük liderdir. Bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları saygıyla bir kez daha özlemle yad ediyorum. Milletimizin ve şehitlerimizin fedakârlıkları üzerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacak, gelecek kuşaklara daha güçlü, daha itibarlı bir ülke bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0