Reklamı Geç
HABER DETAY
İntihar etmek için çatıya çıkan kadını polis ölümün kıyısından aldı
Otelden çıkarıldıktan sonra haklarının teslim edilmediği iddia edilen kadın 4 katlı iş merkezinin çatısına çıktı Kadının dalgınlığından faydalanan polis ekipleri arkasından yaklaşarak etkisiz hale getirdi
09 Kasım 2021 - Salı 17:05
ASAYİŞ

Antalya’da otelde işten çıkarıldıktan sonra haklarının verilmediğini iddia ederek 4 katlı iş merkezinin çatı katına çıkan bir kadın, tehlikeli hareketlerde bulundu. Kadın müzakereci polis ekipleri tarafından bir anlık dalgınlığından faydalanılarak etkisiz hale getirildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.


Olay, Muratpaşa ilçesi Tarım Mahallesi Aspendos Bulvarı üzerinde bulunan 4 katlı bir iş merkezinin çatı kısmında saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesinde bir otelde çalışan İmran Ö. (54), haklarını alamadığını iddia ederek otelin çatı katına çıktı. Çatı katının ucunda tehlikeli hareketlerde bulunan kadını görenler, durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Polis ölümün ucundan aldı
Olay yerine gelen polis ekipleri çatı katına çıkarak kadını ikna etmeye çalıştı. Kadının ikna olmaması üzerine olay yerine müzakereci polis ekipleri de geldi. Kadına yaklaşarak yanına oturan bir polis memuru, ikna etmek için su verdi. Kadın ise zaman zaman bir ayağını aşağı atarak kendisine kimsenin yaklaşmamasını istedi. 


Bu sırada kadın ile polis memurunu konuşurken bir başka polis memuru kadının arkasından yaklaşarak etkisiz hale getirdi.
Olay yerine gelen sağlık çalışanları tarafından ilk kontrolü yapılan İmran Ö., polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Meydan Polis Merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0