Reklamı Geç
HABER DETAY
Ahenk İlçe Yönetim Kurulu Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında Toplandı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında Ahenk Projesi İlçe Proje Yönetme Kurulu Toplantısı Yapıldı.
09 Kasım 2021 - Salı 08:10
YAŞAM

Hayate Hanım İlkokulu Toplantı salonunda gerçekleştirilen İlçe Proje Yönetme Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Ürkmezer “Değerli üyeler Ahenk projesindeki amacımız  öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatıyla ilgili yapılacak olan tüm faaliyet, proje ve etkinlikleri bir çerçeve içerisine oturtmak ve bu yapılacak olan faaliyetleri sistematik hale getirmek. 


Proje kapsamında eğitimin tüm paydaşlarıyla birlikte öğrencilerimizin akademik başarısı, sosyal, sanatsal ve kültürel verimliliğini artırmak, en önemlisi de çocuklarımızın iyi bir insan olmasını sağlamaya çalışmaktır. Bu projede alacağımız kararlar eşit ve adil bir şekilde tüm Alanya’daki okullarda uygulanacaktır” dedi. 


Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının  ardından söz alan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz Projenin tanıtımı gerekçeleri ve hedeflerini anlatan konular hakkında katılımcılara sunum yaparak bilgi verdi. İlçe Proje Yönetim Kurulu üyelerinin de söz aldığı toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve üyeler arasında Akademik Başarı Esasları, Değerler Eğitimi Esasları ile Bilimsel,Sosyal,Kültürel ve Sportif Faaliyet Esasları, Rehberlik Faaliyetleri Esasları başlıkları altında fikir alışverişlerinde bulunuldu. 


Proje kapsamında yapılacak faaliyetlerin belirlenmesi ve çeşitlendirilmesi talimatı veren  Kaymakam Ürkmezer Ahenk Projesinin Öğrencilerimize hayırlı olmasını temennisinde bulundu. 


Toplantıya Yönetme Kurulu Üyeleri olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Sarı, Atilla Koçyiğit, Mehmet Sünbül, Mustafa Erdoğan ve Hayri Sertgöz, Okulu Müdürleri Tamer Altınbaş , Ruhi Sarıkaya, Uğur Aydın, Rıdvan Yaman, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevki Mat, Bilim Sanat Merkezi Müdürü Gökhan Akçay, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Deniz Bülbül, İlçe Formatör Öğretmeni Ender Karaağaç, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Erkan Yiter, Edebiyat Öğretmeni Armağan Küver, Rehber Öğretmen Güven Çamkerten  katıldı. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0