Reklamı Geç
HABER DETAY
Mhp Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Alanya Belediyesi’nin Yatırımlarını İnceledi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Alanya’nın fethinin 800. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Alanya’ya geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte Alanya Belediyesi’nin yatırımlarını inceleyen Sadir Durmaz, yatırımlara tam not verdi. Sadir Durmaz yatırımların ardından, Alanya Belediyesi'ni ve MHP Teşkilatını ziyaret etti.
08 Kasım 2021 - Pazartesi 15:20
YAŞAM

Alanya’nın fethinin 800. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Alanya’ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Alanya Belediyesi’nin yatırımlarını yerinde inceledi. Sırasıyla Oba Kız Öğrenci Yurdu, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi, Alanya Belediyesi yeni Hizmet Binası, Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi, Kapalı Cuma Pazarı projelerini inceleyen Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Düğün Salonu ile Alanya Kent Meydanı projesi hakkında da bilgiler aldı. Durmaz, yatırımlara tam not verdi.


“EĞİTİM YATIRIMLARI DÖRT DÖRTLÜK”

İlk olarak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi, Oba Kız Öğrenci Yurdu ve Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi projelerini inceleyen ve her bakımdan dört dörtlük projelerin hayata geçirilmiş olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, “Başkanımız eğitime yatırımlarını dört dörtlük olarak düşünmüş ve hayata geçirmiş” dedi.


“ALANYA’YA YAKIŞAN PROJELER”

Yapımı devam eden yeni Alanya Belediye Hizmet Binası, Kapalı Cuma Pazarı ve Düğün Salonu projelerini de yerinde inceleyen Sadir Durmaz, Alanya Belediyesi’ne geçerek Alanya Kent Meydanı ile kentsel dönüşüm projeleri hakkında da bilgiler aldı. “Hepsi Alanya’ya yakışan, Alanya’nın ufkunu ve vizyonunu yansıtan projeler” diyen Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, “Belediye Başkanımızın önderliğinde sizin destek ve gayretleriniz ile hazırlanan, yapımı devam eden, yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi aldım. Bu çerçevede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


“ALANYA TÜRKİYE’NİN İNCİSİ”

“Alanya Türkiye’nin incisi, gözbebeğidir” diyen Durmaz, “Alanya’nın çok önemli hizmetlerle tanışması, çok önemli projelerin gerçekleştirilmesi ülkemiz ve milletimiz adına da önemli. Böylesine çok önemli projelerin hayata geçiriliyor olması bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu çerçevede hepinizin çok emeği olduğu aşikâr. Herkes hummalı bir çalışma içerisinde. Cumhur İttifakı’nın özüne uygun bir gayret var” ifadelerini kullandı.


“MHP’NİN ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI ALANYA’DA HAYAT BULMUŞ”

Durmaz, Alanya Belediyesi’nin başlamış ve başlayacak olan projeleri gerçekleştirecek siyasi iradeye ve imkâna sahip olduğunu gözlemlediğini söyleyerek, “MHP olarak Üretken Belediyecilik anlayışımız gereğince ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’ sözünden hareketle insanımızın hayat standardını yükseltecek, daha konforlu bir yaşam sunacak her projeye destek veriyoruz. Bu anlamda bize tebliğ edilmiş emaneti de en güzel şekilde taşımak, milletimizin emanetine helal getirmeden onları burada yaşayan insanımızın hizmetine katmak için gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız” diye konuştu.


“ALANYA HER GELDİĞİMİZDE DAHA GELİŞMİŞ OLUYOR”

Yanlışa prim vermeyeceklerini ancak doğrunun da sonuna kadar arkasında olduklarını belirten Durmaz, “Alanya her geldiğimizde biraz daha gelişen ve her geldiğimizde değişen bir şehir böyle olmasından da memnuniyet duyuyoruz. Biz her türlü desteği vermeye hazırız. Gerek kentsel dönüşüm gerek spor kompleksi konularında sayın Bakanlarımız nezdinde yapılacak girişimlerde başkanımızın ve belediyemize gereken desteği vereceğiz.” dedi.


MHP İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

İnceleme ziyaretleri boyunca Sadir Durmaz’a Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları ve birim amirleri de eşlik etti. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Alanya Belediyesi’nin ardından MHP Alanya İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Sadir Durmaz’a Osmanlı Tuğralı tablo hediye etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0