Reklamı Geç
HABER DETAY
Toklu; Ahep Üniversitemizin Yeni Binası Hayırlı Olsun
AHEP Üniversitesi yeni eğitim binasının temel atma töreni bugün Dışişler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’un katılımı ile gerçekleşti.
06 Kasım 2021 - Cumartesi 16:22
YAŞAM

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi bugün görkemli bir temel atma törenine ev sahipliği yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekilleri ve Alanya Protokolünün katılımlarıyla AHEP Üniversitesinin yeni eğitim binasının temel atma töreni gerçekleşti. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu temel atma töreninin ardından yapmış olduğu açıklamada;

‘‘Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, MKYK Üyemiz, Milletvekilimiz Sayın Mustafa Köse, Milletvekillerimiz Sayın Kemal Çelik, Sayın İbrahim Aydın, Sayın Atay Uslu ve Alanya protokolümüzün katılımı ile temelini atmak üzere bir araya geldiğimiz Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitemizin ek hizmet binası ülkemize, şehrimize, üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Alanya’mız için büyük öneme sahip üniversitemizin ilerleyen yıllarda daha güçlü hale gelecektir. 

 

Temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz bu alanda inşa edilecek yeni hizmet binası AHEP Üniversitemizi, gençlerimizi hayallerine ve hedeflerine bir adım daha yaklaştıracaktır. Toplamda 4 bin m² alana sahip olan ve Alanya’nın hayırseverlerinden Nimet ve Abdurrahman Alaettinoğlu’nun adını taşıyan yerleşkenin yeni ek hizmet binasında lisans, ön lisans programlarına ait sınıflar ve idari ofisler, öğrenci ve akademik personelin faydalanabileceği fitness, konferans salonları ve kantin yer alacaktır.

Ülkemiz çapında marka olma yolunda ilerleyen üniversitemizde emeği geçen başta Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, bölge Milletvekillerimize ve diğer emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.’’ dedi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0