Reklamı Geç
HABER DETAY
Akedaş; Bölge Müdürü Gazetecileri Ziyaret etti
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Alanya Müdürü, aynı zamanda Antalya Doğu Bölge sorumlusu Murat Akın Akkan AGC’yi ziyaret etti.
14 Ekim 2021 - Perşembe 18:09
YAŞAM

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Gaye Coşkun, AGC Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Akkan’ın karşıladı. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. bünyesinde uzman olarak görev yaparken Antalya Doğu Bölge Müdürü olarak atanan Murat Akın Akkan, AGC’yi ziyaretinde kurumsal çalışmalar ve yeni yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. 


Akkan, 2022 yılı yatırım bütçesinin planlamalarının tamamlanmakta olduğunu belirttiği açıklamasında ‘2021 yılından çok daha fazla bir bütçe ile Alanya’ya hizmet edeceğiz. Enerji yatırımları konusunda hiç durmuyoruz. Sürekli yenileme ve geliştirme içerisindeyiz. Alanya bu yatırımları her geçen gün daha fazla hissedecektir.’ dedi. 


Kurumsal olarak her zaman vatandaşın hizmetinde olduklarını kaydeden Akkan ‘Her vatandaşımız kurumsaldan ve bizzat şahsına ulaşarak sorunlarını bana aktarabilir.’ dedi. AGC Başkanı Coşkun, temaslarına AGC’ye kurumsal ziyaret ile başlayan Akkan’a teşekkür etti ve ‘Alanya medyası olarak enerji konusunda sorunların iletilmesinde bizler önemli görevler üstleniyoruz. 


Halktan gelen şikayetleri bizler haberlerimizle size iletiyoruz. Dikkate alıp çözümler üretmeniz de halka hizmetin bir başka yoludur.’ dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0