Reklamı Geç
HABER DETAY
Kızılay Alanya'ya Umut Olmaya Devam Ediyor
Türk Kızılay Alanya Şubesi bağışçıları, gönüllüleri ve yönetimi ile iyilikten iyiliğe koşmaya devam ediyor.
14 Ekim 2021 - Perşembe 15:38
YAŞAM

Bir yandan her türlü yardım başvurusunu kabul eden Alanya Kızılay bir yandan da ihtiyaç sahiplerinin derdine ortak olacak hayır sahiplerini bulup köprü vazifesi yapıyor. Pandemi sürecinde çok sayıda hasta veya engelli bireyin hasta yatağı, tekerlekli sandalye, bez, gıda yardımı ve benzeri tüm ihtiyaçları Kızılay tarafından karşılandı.


Her kampanyada bağışta bulunan hayır sahipleri ve gönüllüler Türk Kızılay'ın büyük şemsiyesi altında iyilik elini uzatarak engelli bireylere umut olmaya devam ediyor.


Şubemize başvuran bir engelli bireyin daha tekerlekli sandalye ve diğer ihtiyaçları tarafımızca karşılandı. 
Hayır sahibi bağışçıların teslim ettikleri emanetleri yerine ulaştıran Kadın Kolları gönüllüleri adına Selbinaz Dere Bağışlar Alanya'ya umut olmaya devam edeceklerini bildirdi.


Türk Kızılay Alanya Şubesi Yönetimi yardım başvurusu ve bağış kabullerinin devam ettiğini bildirdiler.
Aşağıdaki şube iletişim bilgilerinden hem yardım talebi hem de bağış başvurusu yapılabileceğini söylediler. Karşılıksız çalışan kadın ve genç tüm gönüllülere de teşekkür ettiler. 


Türk Kızılay Alanya Şubesi. Ziraat Bankası. IBAN: TR17 0001 0019 4000 0018 6871 13  hesap numaramız ve Türk Kızılay Alanya Şube irtibat numarası : 0538 277 09 44.

 

 

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0