Reklamı Geç
HABER DETAY
İlim Yayma Cemiyeti Alanya Şubesi’nden Müftülüğe Ziyaret
İlim Yayma Cemiyeti Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan UĞUR, Yönetim Kurulu Üyesi Zülkarneyn SALMAN ve İlim Yayma Cemiyeti Alanya Yurt Müdürü Mustafa YILMAZ, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ı makamında ziyaret etti.
14 Ekim 2021 - Perşembe 13:22
YAŞAM

Sohbet havasında geçen ziyarette UĞUR ve beraberindekiler İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı ve Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik ettiler. 


Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette; İlim Yayma Cemiyeti Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan UĞUR ve beraberindekiler tarafından; İlim Yayma Cemiyeti Alanya Şubesi’nin hizmetleri ve çalışmaları hakkında Müftü İLHAN’a detaylı bilgiler verildi.


İlim Yayma Cemiyeti Alanya Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Müftü İLHAN, UĞUR ve beraberindekilere çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü İLHAN, İlim Yayma Cemiyeti Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan UĞUR ve beraberindekilere teşekkür etti.
Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0