Reklamı Geç
HABER DETAY
İHH Alanya Şubesi Başkanı Yavuz'dan Müftü İlhan’a Ziyaret
Geçtiğimiz yıl kuruluşunu tamamlayan ve hızlı bir şekilde faaliyetlerini sürdüren “İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi”, kurum ziyaretleri kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ı makamında ziyaret etti.
14 Ekim 2021 - Perşembe 09:52
YAŞAM

İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan YAVUZ başkanlığında gerçekleşen ziyarete Eğitim Sorumlusu Nurcan KENAN ve Halka İlişkiler Sorumlusu Ayşegül DEMİRCİ de eşlik etti.


Sohbet havasında geçen ve çeşitli hususlarda görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette, İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan YAVUZ ve beraberindekiler, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik etti. Ayrıca günün anısına İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’a çiçek takdiminde bulundular.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü İLHAN, İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan YAVUZ’a ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0