Reklamı Geç
HABER DETAY
Karadağ: Alanya'ya kaç çivi çaktınız?
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'yu eleştirdi.
13 Ekim 2021 - Çarşamba 17:29
SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Alanya’da 16 bin üniversite öğrencisi var, bunun yanında bin öğrenci kapasiteli bir KYK yurdu var. O da tam kapasite ile çalışmadı. Bu sayı 3 bine çıkarılacakmış. Çevreyolu henüz bitmedi. Buradaki sorun, 18. madde ve mülkiyet sorunudur. 


Çevreyolu yeni bir proje değil. 18 uygulaması sorununu Cumhur İttifakı ve belediye çözecek. Tarımsal su sorunu var. Alanya’ya onkoloji hastanesi yapılması gerektiğini söylemiştik. Güya bu da en kısa sürede bitecekmiş. Mış’la, cak’la, cuk’la devlet idare edilmez. Herkes ağırlığını, işinin ciddiyetini bilmeli. Alanya’da 20 yıldır merkezi hükümet nereye çivi çaktı?” dedi. 


Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde İyi Parti üyelerinin maddelerin tamamına yakınına çekimser oy vermesinin Millet İttifakı’nda çatlağın habercisi olarak yorumlanmaması gerektiğini söyleyen Karadağ, “Alanya ve Antalya’da Millet İttifakı uyum içinde çalışıyor. Özellikle Alanya’da Millet İttifakı ortağımızla çok uyumluyuz. Antalya’daki oylama bir çatlağın değil, demokrasinin zenginliğinin habercisidir. Konular tartışılacak ve ortak bir noktada buluşulacaktır. Bu tür olaylar demokrasinin gereği olması gereken bir tutumdur” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0