Reklamı Geç
HABER DETAY
Gazipaşa Nar Festivali’ne hazır
Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’nin programı belli oldu. 21-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali, Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacak, Cuma günü akşamı ise ‘Nar ve Yâr İçin Şiirler, Türküler ve Şarkılar’ etkinliğiyle sona erecek.
13 Ekim 2021 - Çarşamba 13:52
YAŞAM

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Yeni Mahalle’de bulunan Atatürk Parkı içerisinde düzenlenecek Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’ne ilçe halkına davet etti. Belediye Başkanı Yılmaz, “Sevgili hemşerilerim, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ilçemize isminin veriliş günü anısına düzenlediğimiz 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’ne tüm halkımız davetlidir” dedi. 


Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali boyunca birbirinden farklı etkinlikler düzenlenecek. Perşembe günü saat 10.30’da kortej yürüyüşüyle festival alanına giriş yapılacak. Halk oyunları gösterilerinin ardından ise stantlar gezilecek. Gün içerisinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Oyun Grubu etkinlikleri düzenlenecek. Gazipaşa Ziraat Odası, aynı gün saat 12.30’da festivale katılanlara aşure ikramında bulunacak. 


Saat 14.00’de ise BATEM Ziraat Yüksek Mühendisi Alparslan Şahin tarafından ‘Nar Yetiştiriciliği Bilgilendirme Semineri’ ardından ise saat 15.00’de BATEM görevlisi Dr. Banu Dal tarafından ‘Tropik Meyve Yetiştiriciliği Bilgilendirme Semineri’ düzenlenecek. Ardından ise serbest müzik etkinlikleri düzenlenecek. Saat 18.30’da ise Gazipaşa Tarım ve Fuar Derneği tarafından ‘Gazipaşa Kültürünü Tanıyalım Söyleşisi’ düzenlenecek. Festivalin ilk günü yerel sanatçıların konseriyle sona erecek.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0