Reklamı Geç
HABER DETAY
Muhtar Top isyan etti
Mahmutlar Mahallesi’nin hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, yetkililere çağrıda bulundu
12 Ekim 2021 - Salı 07:47
YAŞAM

Alanya'nın en kalabalık mahallesi olan Mahmutlar Mahallesi’nin sorunları çözüm bekliyor. Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, yetkililerin Mahmutlar’ı görmezden geldiğini söyleyerek isyan etti. Mahmutlar’a çok amaçlı kapalı salon yapılması talebinde bulunan Muhtar Top, “Mahmutlar’ın sorunlarını çözmek için 18 yıldır mücadele ediyoruz. 


Mahmutlar’da 8 okulda 16 bin 500 öğrenci var. Uluslararası milletlerden 500 öğrenci eğitim alıyor. Hem öğrencilerin hem de Mahmutlar halkının kullanabileceği kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılabileceği çok amaçlı kapalı salon istiyoruz. 18 yıldır talebimizi her fırsatta dile getirmemize rağmen neden beklendiğini bilmiyoruz.


‘MAHMUTLAR HAKETTİĞİ HİZMETİ ALAMIYOR’

Mahmutlar Mahallesi’nin hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Muhtar Top, “Mahmutlar Mahallesi halkı yıllık yaklaşık 200 milyon TL vergi ödediği halde maalesef hak ettiği hizmeti alamıyor. Ne fakülte var ne hastane var. 8 tane semt polikliniği var ama 1 tane doktor var. Haftanın belirli günlerinde değişik doktorlar geliyor. 1 tane uzman doktor yok. Semt pekliğine en az 4-5 doktor atanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.


‘SAHİLLERİN DURUMU İÇLER ACISI’

Sahillerin ve alt geçitlerin atıl vaziyette olduğunu söyleyen Muhtar Top, yetkililere çağrıda bulundu. Muhtar Top, “Mahmutlar Sahili’nin durumu içler acısı vaziyette. Mahmutlara değer verilmiyor. Acilen altgeçitlerin temizlenmesini ve ışıklandırılmasını istiyoruz” diye konuştu.


‘NAULA ANTİK KENTİ TURİZME KAZANDIRILMALI’

Naula Antik Kenti’nin bir an önce turizme kazandırılması gerektiğini söyleyen Muhtar Top, “Alanya Müze Müdürlüğü tarafından Ankara’dan yazı bekleniyor. Syedra’da Karaman Üniversitesi tarafından yapılan kazı çalışması bitince ekipler Naula’da çalışmalara başlayacak. Alanya Belediyesi’nin Naula Antik kentine sahip çıkmasını istiyorum” dedi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0