Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor hazırlıklarını sürdürdü
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'in 9. haftasında 18 Ekim Pazartesi günü ağırlayacakları Kayserispor maçında da kaybetmeyerek kendi rekorunu egale etmek istiyor
11 Ekim 2021 - Pazartesi 06:46
SPOR

Lig'de 5 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor, ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçlarda Trabzonspor ve Konyaspor ile deplasmanda karşılaşarak her iki takım ile de 1-1 berabere kalmıştı. 14 puanla 9. basamakta yer alan temsilcimizin, 19 puanlı lig lideri Fenerbahçe ile arasında 5 puan fark bulunuyor. 


Bülent Korkmaz yönetimindeki maçlarda milli araya yenilgisiz giren turuncu yeşilli ekip, 9. haftanın kapanış maçında Kayserispor'u ağırlayacak. Rakibine Alanya'da puan şansı tanımak istemeyen Alanyaspor, kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.


 Bu maçın hazırlıklarına geçtiğimiz perşembe günü başlayan turuncu yeşilliler, dünü tek idman yaparak tamamladı. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması yapan Alanyasporlu oyuncular, antrenmanın ikinci bölümünde ise Kayserispor maçının taktik provasını gerçekleştirdiler. Alanyaspor, kritik maçın hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0