Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi Gündoğmuş’ta da Yaraları Sarıyor
Tüm Türkiye’yi derinden sarsan yangın felaketinin üzerinden geçen 2 ayın ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Alanya Belediyesi, kendi sınırları içerisinde yer alan Güzelbağ, Bayır gibi mahallelerin yanı sıra komşu ilçelere de umut oluyor.
09 Ekim 2021 - Cumartesi 15:26
YAŞAM

Manavgat’ta 28 Temmuz tarihinde başlayan ve Alanya, Akseki, Gündoğmuş’ta da etkili olan yangın felaketinin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Alanya Belediyesi, sınırları aşan Sosyal Belediyecilik anlayışıyla her kesimin takdirini kazanıyor. Daha önce Akseki Belediyesi’ne bank, piknik masası, oturma grubu, çöp konteyneri, oyun grubu gibi malzemelerle destek olan Alanya Belediyesi, komşu ilçe Gündoğmuş’a da yardım eli uzattı.


BAŞKAN ÖZEREN’DEN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Yardım çalışması kapsamında Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün koordinasyonu ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün işbirliğinde Gündoğmuş’a piknik masası, bank ve hijyen paketi ulaştırıldı. 


Halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına bu desteğin büyük önem arz ettiğini belirten Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, “Bölge olarak çok zor dönemlerden geçtik. Bugün de komşumuz Alanya Belediyesi bizlere yardımlarını ulaştırdı. Yangın boyunca da bölgemizden çıkmayan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekiplerine tüm Gündoğmuş halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0