Reklamı Geç
HABER DETAY
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e taziyeler sürüyor
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Şahin, babası Hacı Ali Şahin’in dün defnedilmesinin ardından bugün de taziye evinde başsağlığı için gelen yakınlarının taziyelerini kabul ediyor.
09 Ekim 2021 - Cumartesi 15:13
YAŞAM

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in babası Hacı Ali Şahin, geçtiğimiz perşembe sabaha karşı, Gedevet Yaylası yolu üzerindeki Şahin Tepesi mevkiinde bulunan evinde, yaşlılığa bağlı sebeplerden ötürü hayatını kaybetti. 


Baba Şahin’in cenazesi dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gürses Cami’nden alınarak Sugözü Pürenlik Mezarlığı’na defnedildi. Hacı Ali Şahin’in cenaze törenine; Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Serkan Akbaba, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Osman Çetin, Alanyaspor 2. Başkanı Kamil Köseoğlu, Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Başkanı ve Sri Lanka Fahri Konsolosu Ali Kamburoğlu, İsveç Fahri Konsolosu Hilmi Tokuş, ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Mustafa Kamil Abitoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, CHP İlçe Başkanvekili Ali Hancı, ANAP İlçe Başkanı Murat Kurtbey, diğer siyasi partilerin temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şahin’i sevenleri taziye evinde de yalnız bırakmadı. 


Başkan Şahin, babasının dün defnedilmesinin ardından bugün de taziye evinde başsağlığı için gelen yakınlarının taziyeleri kabul ediyor.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0