Reklamı Geç
HABER DETAY
Vefa Derneği’nden Alanya Müftülüğü'ne Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyareti
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarından Alanya Müftülüğü’ne ziyaretler devam ediyor.
07 Ekim 2021 - Perşembe 14:15
YAŞAM

Bu kapsamda; Vefa Çevre, Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail SARIKAN, yönetim kurulu üyeleri  Ekrem Ali KARA, Hasan KAYA ve Nevzat İNCİ Alanya Müftülüğü’nü ziyaret etti.


Sohbet havasında geçen ziyarette dernek başkanı İsmail SARIKAN ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik etti. 
Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette dernek başkanı İsmail SARIKAN ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Vefa Çevre, Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin hizmetleri ve çalışmaları hakkında Müftü İLHAN’a genel bilgiler verildi.
Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Müftü İLHAN, dernek yöneticilerine çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü İLHAN, yönetim kurulu başkanı İsmail SARIKAN ve beraberindekilere teşekkür etti.
Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0