Reklamı Geç
HABER DETAY
Çavuşoğlu: 'Futbol hata oyunudur'
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, turuncu yeşilli takımın milli aradan sonra motivasyonlu bir şekilde Süper Lig'de yoluna devam edeceğini söyledi
05 Ekim 2021 - Salı 17:15
SPOR

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve ekibinin gelmesi ile birlikte takımın moral ve motivasyon olarak yavaş yavaş üstüne koyarak gitmeye başladığını söyleyen Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ilerleyen süreçte daha da iyi olacaklarını söyledi. Çavuşoğlu, "Trabzon deplasmanından önemli 1 puanla döndük. Orada da çok önemli pozisyonlarımızda vardı. Trabzon'un da vardı. 


Ama yakaladığımız fırsatı son dakikalarda gole çevirebilsek oradan da galip gelebilirdik. Ama tabi Trabzon gibi büyük bir takımdan deplasmanda 1 puanla dönmek önemli. Daha önceki maçlarda da puan ve puanlarla da döndük oradan. Sonraki maçtada Konya deplasmanına gittik. Takımımız burada da gerçekten çok iyi futbol oynadı. Çok pozisyonlar vardır. Orada da 87. dakikaya kadar galiptik daha sonra şanssız bir gol yedik. Tabi futbolun içerisinde bunlar var. Çocuklar çok üzüldüler, bizde çok üzüldük. Ama futbol bir hata oyunudur. Kendi kalesine de gol atar futbolcular. Penaltıda kaçırırlar. Bu futbolun içerisinde olan şeyler. Bizde hocamıza kimse moralini bozmasın dedik. Çocuklar bir emek sarfettiler. Son dakikalarda gol oldu maç berabere bitti. 2 puanı orada bırakmış olduk" dedi.


"KADROMUZUN MEYVESİNİ YİYECEĞİZ"

Takımın genel olarak iyiye gittiğini söyleyen Başkan Çavuşoğlu, "Çok şükür sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Milli aradan sonrada inşallah daha motivasyonlu bir şekilde devam edeceğimize inanıyoruz. Yavaş yavaş çıkışa geçtik. Kamp görmeyen ve hazır gelmeyen futbolcularımız vardı. 


Onlarda yavaş yavaş kendilerine gelmeye başladı. Hocamız onlardan da faydalanmaya başladı. Bundan sonraki süreçtede inşallah bütün futbolcularımızdan faydalanacağız. Baktığımızda yedek kulübemizde de yine çok iyi bir 11 gözüküyor. Ben önceki yıllardan daha iyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum. İnşallah bunun meyvesini bundan sonraki süreçte almak için hem Aytemiz Alanyaspor yönetim kurulu hem de teknik heyet olarak hep birlikte inşallah yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


"SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ BİZE YARAMADI"

Bir gazetecinin Alanyaspor'un az gol atmasıyla ilgili sorusuna da cevap veren Hasan Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Gol sıkıntısından ziyade çok kaçan gollerimiz var. Pozisyona giriyoruz ama biraz şanssızlıklar var. Bazen beceremiyorsun bu işi oluyor. Bazen boş kaleye de gol atamıyorsun. 


Ama ben önümüzdeki süreçte daha fazla gol ve goller atacaktır diye düşünüyorum. Bu bir süreçtir önemli olan kazanmak. Ama tabi daha önceki sezonlarda daha fazla gol atıyorduk. Takımımız sezon başından bu tarafa başka bir sistemle kampa girdiler. Bu sistemle kampı bitirdiler. Sonra lig maçları başladı, kötü sonuçlar derken futbolcularımız da yeni yeni kendine gelmeye başladı. Bundan sonraki süreçte de bu gol yollarındaki becerilerini de onlarda geliştirecektir. Çünkü sezon başında bir sistem değişikliği vardı. Oyuncularımız bu sistem değişikliğine adapte olamadı. Bizde olamadık. Sonucu da ortada. Onun için bundan sonraki süreçte inşallah daha iyi olacak." 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0