Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor'da parola 3 puan!
Süper Lig'in 8. haftasında yarın Konyaspor ile 11. lig randevusuna çıkacak olan Aytemiz Alanyaspor, rakibini deplasmanda yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor
01 Ekim 2021 - Cuma 20:58
SPOR

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de yarın Konyaspor'a konuk olacak. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan zorlu mücadelede genç hakem Mert Güzenge düdük çalacak. Karşılaşma öncesinde her iki takımın da 13 puanı bulunurken, Konyaspor averajla 6. sırada, Alanyaspor ise 7. sırada yer alıyor. 


Konyaspor ile Alanyaspor, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 11. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 10 maçta iki takım da 5'er galibiyet aldı. Bu maçlarda Alanyaspor 16 kez gol sevinci yaşarken, Konyaspor ise 17 golü filelere bıraktı. 


Alanyaspor, Konyaspor ile deplasmanda karşılaştığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi aldı. Süper Lig'de Bülent Korkmaz yönetiminde 4 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor, deneyimli çalıştırıcı ile 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Zorlu maç öncesinde Alanyaspor'da eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0