Reklamı Geç
HABER DETAY
Bağışlar istifa etmekten vazgeçti!
CHP’li Yılmaz Bağışlar, Alanya gündemine bomba gibi düşen istifa açıklamasının ardından yeni bir açıklama daha yaparak istifadan vazgeçtiğini açıkladı.
30 Eylül 2021 - Perşembe 14:24
SİYASET

Alanya Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda Mahmutlarspor Başkanı olan, CHP’li İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, dün gece şok bir kararla CHP’den istifa ettiğini açıklamıştı. Bağışlar, yaptığı açıklamayla hem CHP’den hem de meclis üyeliğinden istifa ettiğini belirtmişiti. 


Bu arada CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu, Bağışlar’ın istifasını kendisine sunduğunu, kendisinin de istifayı kabul ettiğini açıkladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, vatandaş için istediği taleplere geç yanıt vermesini veya hiç yanıt vermemesini gerekçe gösteren Bağışlar, sosyal medya hesabında istifa dilekçesinin altına, “Gitme vaktimizin geldiği söylendi. Dost dediyse üstüne laf etmeyiz. 


Dosta can feda. Hoşça kal sevgilim. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği sizlerin hakkının korunması kadar değerli olacak. Yarın, güzel bir gün. 


Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği istifa dilekçesini tek başıma yazdım, sabah tek başıma istifamı veriyorum. O güzel alevler sizlerin söylemiyle ışık bulmaya devam edecektir. Selametle dostlarım” yazdı. Aldığı kararla hem partisi hem de meclis üyeliğinden istifa eden Alanya Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar’ın yerine Millet İttifakı’nın 13. sırasında bulunan muhasebeci Engin Alataş’ın isminin geçmesinin ardından yeni bir açıklama yapan Bağışlar “Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği istifa konumdur. Boşuna haber ettirmeyiniz kimseyi. Sizlere bu mutluluğu yaşatmayacağım. Meclis üyeliğine ve hizmete devam. 


Vatandaşa hizmet için sizin altınızda bulmamıza gerek yok ki, kimseye müjde vermeyiniz. Üzülürsünüz!” ifadelerini kullandı.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0