Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kestelspor kupada üst tura yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında bugün Bursa Yıldırımspor'u ağırlayan Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, rakibi 2-0 mağlup ederek kupada bir üst tura yükseldi
29 Eylül 2021 - Çarşamba 19:54
SPOR

TFF 3. Lig'de mücadele eden Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, Ziraat Türkiye Kupası mesaisinde bugün Bursa Yıldırımspor'u ağırladı. Kupaya bu yıl 2. turdan katılan temsilcimiz, rakibini 2-0 yenerek 3. tura yükseldi. Karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile başlayan temsilcimiz, henüz 7. dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Samet Bulut topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. 


İlk yarıda soyunma odasına skor avantajı ile giren Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, ikinci yarıda da baskılı oyununu sürdürdü. Alanya Kestelspor'u rahatlatan gol ise son dakikada geldi. Sonradan oyuna giren Alanya Kestelspor'un genç yıldızı Ahmet Ülük, ceza sahasında topla buluştu ve düzgün bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getirdi. Alanya Kestelspor bu galibiyetle bir üst tura yükselirken, konuk ekip Bursa Yıldırımspor ise kupaya 2. turda veda etti. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0