Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor deplasmanda 1 puanı aldı: 1-1
Süper Lig'in bu akşam Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan Aytemiz Alanyaspor, Diedhiou'nun golü ile öne geçtiği maçta Cornelius'un golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu
27 Eylül 2021 - Pazartesi 22:12
SPOR

Aytemiz  Alanyaspor'un Süper Lig'deki 3 maçlık galibiyet serisi Trabzonspor deplasmanında son buldu. Ligin 7. haftasında bu akşam Trabzonspor'a konuk olan turuncu yeşilli ekip, rakibi ile 1-1 berabere kalarak bu sezon yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Maça baskılı başlayan ev sahibi Trabzonspor oldu.

Turuncu yeşilliler, ilk yarım saatlik bölümde büyük bir baskı kuran bordo mavililere karşı direnç gösterdi. Kilidi ise 35'de Diedhiou açtı. Bu dakikada Davidson'un pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Senegalli golcü, topu filelerle buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi Trabzonspor bu gole 42. dakikada Cornelius ile cevap verdi.

Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Bakasetas ortayı yaptı, ceza sahası içinde Cornelius kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip hücumlarına geçit vermeyen Aytemiz Alanyaspor, geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca 1 puanla yetindi. Bu sezon ilk beraberliğini alan Aytemiz Alanyaspor 13 puana yükselirken, ev sahibi Trabzonspor da 15 puana yükseldi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0