Reklamı Geç
HABER DETAY
İçme suyu sıkıntısı yaşayan mahallelere portatif depo çözümü
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında içme suyu sıkıntısı yaşayan kırsal mahallelerde sorunun hızlı çözümü için portatif depo uygulaması başlattı.
26 Eylül 2021 - Pazar 12:14
YAŞAM

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri Manavgat İlçesi’ne bağlı Taşağıl Mahallesi Özvadi Mevkii’nde bulunan 18 hanenin özellikle yaz aylarında yaşadığı sorunu prefabrik betonarme depo kurulumu ile çözdü. Daha önce su deposu bulunmayan ve doğrudan şebekeden beslenen bölgeye yaz mevsiminde artan nüfusla birlikte yeteri kadar su ulaşmıyordu. ASAT ekipleri, bölgeye portatif depo yerleştirdi ve gerekli bağlantıları tamamladı. Özvadi’deki vatandaşların uzun zamandır yaşadığı içme suyu sorunu ortadan kalktı.


Finike İlçesi Boldağ Mahallesi’nin su sorunu için de prefabrik betonarme içme suyu deposu kullanıldı. ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri temin edilen portatif depoyu bölgeye nakletti. Gerekli bağlantıların yapılmasının ardından depo kullanıma sunulacak. Uygun olan yerlerde kullanılmaya başlayan yeni portatif depolar ile içme suyu ihtiyacı hızlı ve pratik şekilde gideriliyor. Nakil ve inşaat giderleri ile imalat süreleri de hesaba katıldığında prefabrik betonarme depoların kullanımı yarar sağlıyor.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0