Reklamı Geç
HABER DETAY
Minik Ahmet İlk Adımını Atmanın Mutluluğunu Mehmet Amcası İle Paylaştı
SMA Hastalığı nedeniyle Tedavisi Amerika’da devam eden Minik Ahmet İlk adımını attı. Ahmet bebeğin babası Kerim Çaltı ve Annesi Pınar Çaltı, çocuklarının mutluluğunu Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ile paylaştı.
15 Eylül 2021 - Çarşamba 14:53
YAŞAM

Zoom üzerinden Başkan Şahin’e bağlanan ve mutluluklarını paylaşan Pınar ve Kerim Çaltı; “Alanya Halkının büyük desteği ile oğlumuz hayata tutundu. Bu kampanya sırasında ailemizin büyüğü olarak bizlere kol kanat geren Başkanımız Mehmet Şahin’i de mutluluğumuza ortak etmek istedik. Allah ondan bin defa razı olsun” dediler 

Zoom görüşmesinde Başkan Şahin’in yanı sıra kampanyaya verdiği büyük destekle bilinen Cemile Pehlivan, Minik Ahmet’in teyzesi Ümmühan Sarı ve ablası Beril Çaltı da hazır bulundu. 


ŞAHİN; “BU KÜÇÜK ADIM UZUN VE SAĞLIKLI BİR YAŞAMIN HABERCİSİ OLUR İNŞALLAH”
Alanya Halkının büyük desteği ile tedavi olması için toplanan paranın ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde tedavisine başlanan minik Ahmet’in tedavi sürecini de yakından takip eden Başkan Şahin’de yaptığı açıklamada; “ABD’de tedavisi devam eden minik yavrumuz Ahmet Bebeğimizin ilk adımını atışına şahit olduk. Bizleri son derece duygulandıran ve umutlandıran bu küçük adımların Ahmet’in uzun ve sağlıklı yaşamının habercisi olmasını Yüce Rabbimden temenni ediyorum” dedi. 


ŞAHİN’DEN ÇALTI AİLESİNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Zoom üzerinden yapılan görüşmelerde duygusal anlar yaşandı. Başkan Şahin, Minik Ahmet’in ablası Beril’in 4. Yaş pastasını kampanyanın en büyük destekçilerinden Cemile Pehlivan ve Ummühani Sarı ile birlikte kesti. Baba Kerim ve Anne Pınar Çaltı’nın doğum günü nedeniyle büyük mutluluk yaşadığı gözlerden kaçmadı. Başkan Şahin; “Ahmet’imizden aldığımız mutlu haberlerin ardından biz de ona sürpriz yaptık.Ahmet’in ablası Beril’in de doğum gününü kutladık. Küçük ablaya hayırlı ve uzun bir ömür dilerim” diye konuştu.. 


Baba Kerim Çaltı; “Kampanya sürecinde Başkanımız Mehmet Şahin’in Ahmet’e bir amca gibi sahip çıkmıştı. Biz de Alanya Halkına da iletilmek üzere üzerimizde büyük emeği olan Başkanımız Mehmet Şahin ile bu mutluluğumuzu paylaşmak istedik. Ahmet’imiz ilk adımını atarken ailemizin büyüğü olarak gördüğümüz Mehmet Başkanımızın da mutluluğumuza ortak olmasını istedik. Kendisi de bize sürpriz yaptı. Uzun süredir yanında olamadığımız kızımız Beril’in 4.yaş doğum gününü kutladık. Çok mutlu olduk.  Allah ondan razı olsun” diye konuştular.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0