Reklamı Geç
HABER DETAY
Uyar, ALTSO Başkanı Şahin'e teşekkür etti
Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar, Başkan Şahin'e teşekkür ederken, batı mahallesi muhtarlarına da yol gösterdi
14 Eylül 2021 - Salı 07:36
YAŞAM

Sosyal Medya hesabından paylaşım yapan Uyar, " Alanya'nın doğu mahallelerinde yaşayan ve

yaz sezonunda şehrin gürültüsünden, trafiğinden, stresinden ve yorucu iş temposundan üç dört ay uzaklaşıp sessiz, sakin,huzur ve güven içinde yaşayabilmek için yaylalara göçen tüm vatandaşlarımıza tercüman olabilmek için,hem bu bölgenin bir evladı,hem de Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Baskanı olarak, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı sayın Mehmet Şahin'e sosyal medyadan yaptığım tatlı serzeniş etkili oldu.


Dile getirdigim konuya duyarsız kalmayan saygıdeğer Başkanım Mehmet Şahin'e gönül dolusu teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorumi Allah razı olsun. Batı mahallelerinin ve yayla sakinlerinin umudu oldu. 


Geçtiğimiz aylarda Alanya’nın doğu mahalleleri muhtarlarının taleplerini geri çevirmeyerek doğu yaylaları sakinleriyle yakından ilgilenip, oralara sağlık hizmeti götüren saygıdeğer Baskanımız Mehmet Şahin'in, alınan bilgilere göre böyle bir talep gelmesi halinde aynı hizmetleri batı mahalle yaylalarına da kazandıracağı öğrenildi.
Bu anlamda batı mahallelerimizin değerli muhtarlarına büyük görev düşmektedir. 


Muhtarlarımızın her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik ve uyum içinde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Sayın Mehmet Şahin ile görüşüp, bu konuları dile getirmelerinde büyük fayda var. Bu konuda biz de muhtarlarımıza elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0