Reklamı Geç
HABER DETAY
Eski Alanya Kaymakamı’ndan dostluk mesajı
Giresun Vali Yardımcısı ve eski Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven bu akşam Alanyaspor ile Giresunspor arasında oynanacak maç öncesi dostluk mesajı gönderdi.
13 Eylül 2021 - Pazartesi 16:39
YAŞAM

Tanrıseven, “Akdeniz ekibi Alanyaspor ile Karadeniz ekibi Giresunspor arasında oynanacak olan maçın dostluğa vesile olan keyifli bir maç olmasını diliyor; bu vesile ile Alanya’daki hem Alanyasporlu hem de Karadenizli ve Giresunlulara selam gönderiyorum” dedi.

 

Süper Ligin 4. haftasında Alanyaspor ve GZT Giresunspor arasında oynanacak olan maç Dr. Hasan Tanrıseven için ayrı bir önem taşıyor. Tanrıseven, Alanya Kaymakamı olduğu dönemde Alanyaspor’a büyük destek vermiş ve 2016 yılında Alanyaspor tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkmıştı. 2019’da Giresun’a atanan Dr. Hasan Tanrıseven, Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı olarak Giresunspor’a da hep destek verdi. 


Giresunspor geçen sezon 44 yıl aradan sonra Süper Lige çıktı. Maç ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanrıseven; “Bugün oynanacak olan Alanyaspor-Giresunspor maçı benim için özel bir önem taşıyor. Bir yanda Alanya Kaymakamı iken destek olduğumuz, Süper Lige çıkmasıyla büyük mutluluk yaşadığımız Alanyaspor, öte yanda Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı olarak destek verdiğimiz Giresun’un çiçeği burnunda Süper Lig ekibi Giresunspor. Geçen sene liglerin bitimine 7 maç kala Giresunspor idmanına giderek sporculara Alanya muzu ve çileği ikram etmiş, “Alanya ve Antalya’daki Giresunlular ve Karadenizliler sizi bekliyor. 


7 maç sonra Süper Ligdeyiz” demiştim. Bu öngörümün aynen gerçekleşmesiyle bütün kent ile sevinç yaşadık. Bugün Alanyaspor’un evinde misafir edeceği Giresunspor’u en iyi şekilde ağırlayacağına şüphem yok. Akdeniz ekibi Alanyaspor ile Karadeniz ekibi Giresunspor arasında oynanacak olan maçın dostluğa vesile olan keyifli bir maç olmasını diliyor; Alanya’daki hem Alanyasporlu hem de Karadenizli ve Giresunlu dostlara selam gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0