Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’nın batısındaki yaylalardan ambulans talebi
Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar, “Gökbel ve Çayarası’na iki tam teşekküllü ambulans konuşlandıran ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ediyorum. İnşAllah, 75 bin insanın yaşadığı Eğrigöl’de yaylalar içinde ambulans konuşlandırır” dedi.
12 Eylül 2021 - Pazar 13:00
YAŞAM

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin’in, Alanya’nın doğu bölgesindeki insanların göç ettikleri Çayarası ve Gökbel Yaylası’na iki tam teşekküllü ambulans alıp konuşlandırması ve Gökbel Sağlık Ocağı’nı tadilat yaptırıp hizmete açması memnuniyet yaratırken, Alanya’nın batı bölgesindeki insanların göç ettikleri yaylalarda ambulans olmaması tartışma yarattı.


Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar, Alanya’nın batı bölgesindeki insanların göç ettikleri yaylalarda ambulans ve sağlık ocağı açılmasını istedi. Yaz sezonunda insanların 6 aylığına göç ettikleri yaylalarda sorunlar yaşadıklarını ama bunların en önemlisinin de sağlık olduğunu ifade eden Uyar, “Sık sık acil müdahale edilmesi gereken durumlarla karşılaşıyorlar. Bu anlamda başkanlarımıza ve siyasi büyüklerimize büyük iş düşüyor” dedi


Uyar sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz üç ay içerisinde Ticaret Odası Başkanımız sayın Mehmet Şahin, Çayarası Yaylası’ndaki sağlık ocağının tadilatını yaptırıp sağlık ekipleriyle birlikte bir de ambulans göndererek sağlık hizmeti verilmesini sağladı. 


Saygıdeğer başkanımıza o bölgede yaşayan Halkımız adına gönülden teşekkürler ediyorum. Alanya’mızın batı bölgelerindeki mahallelerinin yaylalarında yaşayan Vatandaşlarımızın da aynı şekilde hizmet beklediğini Başkanımız Mehmet Şahin’e ve diğer başkanlarımıza, yetki sahibi makamlarımıza hatırlatmak isterim. Değerli Başkanımız sayesinde umarım en yakın zamanda sağlık ocağına ve ambulansa kavuşarak aynı mutluluğu bu bölgelerdeki vatandaşlarımız da yaşar. Eğriğöl Yaylası başta olmak üzere bölgede yaz sezonunda 74 bin 670 insan yaşıyor.”

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0