Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kızılay'dan öğrencilere burs çağrısı
Kızılay Alanya şubesi öğrencilere burs çağrısı gerçekleştirdi.
10 Eylül 2021 - Cuma 12:57
YAŞAM

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Türk Kızılay Alanya Şubesi kurulduğu günden bugüne kadar, elinden gelen tüm gücüyle öğrencilerin yanında olmuştur. 


Her dönem, Alanya sakinlerinin ve Türk Kızılay Genel Merkezinin destekleriyle öğrencilerimize destek ve umut olmuştur. Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlarken, yurt imkanları, kiralık daire fiyatları, barınma ve beslenme maliyetleri, kantin fiyatları tüm Alanya’da konuşulmaktadır. Bizler daima yapıcı ve çözüm odaklı bir insani yardım kuruluşunun temsilcileri olarak, somut desteklere odaklandık. 


Geçmiş yıllarda, sizlerin de desteğiyle çok sayıda öğrencimize giyim, burs, bilgisayar, tablet, kırtasiye, gıda ve benzeri sosyal yardımlarımızı yaptık. Bu yıl da kırtasiye malzemesi yardımlarımızı yerlerine ulaştırdık. Mevcut durumdaki öğrenci bursu ihtiyacını görerek çözüm bulmak üzere harekete geçtik. 


Bir burs kampanyası ile Alanya kamuoyuna sesleniyoruz. İlköğretim için 1000 TL, Lise için 2000 TL ve Üniversite için 3000 TL olarak belirlediğimiz yıllık eğitim desteğimize sizleri de katkı sunmaya davet ediyoruz. İmkanınıza göre belirlediğiniz herhangi bir meblağda katkıda bulunabilirsiniz. Kampanyamızın neticesi sonucunda toplanan meblağ ve dağıtım usulümüz üyelerimize şeffaf bir şekilde ilan edilecektir. 


Daha önce olduğu gibi açık çağrı ile tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerin başvurusu alınacak ve tamamen objektif kriterlerle burs dağıtımı yapılacaktır. 


Tüm bağış, para transferi ve burs ödemelerimiz kurumsal banka hesabımız üzerinden ve denetime açık biçimde yapılmaktadır. Alanya kamuoyuna, şubemiz üyelerine ve gönüllülerine yardım için çağrıda bulunarak, sevgili öğrencilerimiz için maddi olarak desteklerinizi bekliyoruz. 


Bu çağrımızın kamuoyunda ve kurumsal yardım gücü bulunan tüm birimlerde öncü olmasını ve karşılık bulmasını bekliyoruz. Saygılarımızla bilginize sunarız. Türk Kızılay Alanya Şubesi. Ziraat Bankası. IBAN: TR17 0001 0019 4000 0018 6871 13  hesap numaramız ve Türk Kızılay Alanya Şube irtibat numarası : 0538 277 09 44" ifadelerine yer verildi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0