Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'daki basın mensuplarıyla vedalaştı
Yeni, Alanya'daki basın mensuplarıyla vedalaştı. Vedada konuşan Coşkun, AGF’nin Türkiye’deki en büyük örgütlü medya yapısının bir parçası olduğunu söyledi.
09 Eylül 2021 - Perşembe 20:37
YAŞAM

Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Onursal Genel Başkanı Mevlüt Yeni, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyesi meslektaşlarına veda etti. AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun’un Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu’nda ağırladığı Yeni’nin veda toplantısına çeşitli illerin gazeteciler cemiyeti başkanları ile Alanya’daki basın çalışanları katıldı. 


‘YENİ’YE VERDİĞİ DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Vedada konuşan Coşkun, AGF’nin Türkiye’deki en büyük örgütlü medya yapısının bir parçası olduğunu söyledi. Coşkun, “Bu yapının içinde yer almamızla birlikte bölge ile ilişkilerimiz daha farklı ve güçlü olmaya başladı. Süreç AGF Genel Başkanlığı’nın Alanya’ya gelmesine kadar büyüdü. Yereldeki birleşmeler Akdeniz’in gücü oluyor. Mücadele ettiğimiz konular, gittiğimiz her yerde aşağı yukarı aynı sorunları dinliyoruz. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni’ye bugüne kadar verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


 
‘HEM VEDA HEM TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPMIŞ OLDUK’
Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ise, “Bugüne kadar verilen destekler için tüm Alanya basın camiasına teşekkür ederim” dedi. Yeni, “Özellikle genel başkanımızın yeni olması münasebetiyle toplantılar yaparak hem veda ve teşekkür ziyareti yapmış olduk. Hem de oradaki meslektaşlarımızdan Gaye Başkanımız ve yönetimimizden destek istedim. Bugüne kadar bana gösterdikleri teveccühün yeni yönetim genel başkanımıza da yapmalarını sağladık. Tüm bölgeyi tanımış olduk. Genel başkanımızın şehri ve benim şehrimi en sona bırakmıştık. Son ziyareti de Antalya Gazeteciler Cemiyeti olarak Alanya’da gerçekleştirdik" dedi.


‘ÇOK GÜZEL ESERLERLE KARŞILAŞTIK’
AGC Medya Başarı Ödülleri yarışmasında jüri olan Yeni, eserleri seçerken çok zorlandıklarını belirtti. Yeni, "Jüri üyesi arkadaşlarımla zorlandık. Çok güzel eserlerle karşılaştık. Her zaman her daim Alanya’daki meslektaşlarımızı takdir ediyoruz. Burada olan olmayan katılan katılmayan herkesi tebrik ediyorum.  Cemiyetimizin, gazetecilik mesleğimizin ölmemesi için ve yaşaması açısından bu yarışmalara daha nitelikli eserlerle katılmaya gayret edin ve bu yarışmaya önem verin. 


Yarışma sembolik bir şey ama arka planına baktığımız zaman mesleğimizin geleceği açısından da çok kıymetli bir projedir. Alanya benim doğduğum ve büyüdüğüm yer. Bu nedenle çok kıymetlidir. Dünyanın hiçbir köşesindeki yere değişmeyeceğim bir yerdir. Alanya’da çalıştığım dönem içerisinde sağ olanlar var hayatlarını kaybedenler var bana hayatımda her zaman destek olan meslek erbabı insanlar var. Öncelikle hayatta olmayanlara Allah'tan rahmet dilerim hayatta olanlara sağlık diliyorum.


 
‘BEN HEP DOĞRUYU YAPMAYA ÇALIŞTIM’
Omuzlarım da ki sorumluluğun gitmiş olması beni gerçekten hafifletti. Bütün yaptıklarımı severek yaptım. Asla pişman olduğum bir şey yok. Ben hep doğru olan neyse onu yapmaya çalıştım. Ben doğru olanı yaparken, babamın oğlu dahi olsa hiç taviz vermedim. Doğru olduğuna inandığım konularda sonuna kadar dik durmayı ve onu savunmayı becerebilmiş durumdayım. Eleştiriye açık bir insanım. Doğru ve yapıcı eleştirilerden nasibini almış biriyim. Başarılarımın büyük çoğunluğunu da eleştirilerden aldığım dersler" ifadelerini kullandı. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0