Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da Muhtar Top’tan ulaşım hamlesi
Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, mahallesindeki ulaşım sorununun çözülmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne başvurdu.
09 Eylül 2021 - Perşembe 15:56
YAŞAM

Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, mahallesindeki ulaşım sorununun çözülmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne başvurdu. Öğrenciler ve halk için servis otobüsü talebinde bulunan Muhtar Top, konunun takipçisi olacağını söyledi. 


Top, “Yıllardır çözülemeyen mahallemizin Kılıçarslan, Fatih, Yangılı, Recepli, Küves, Keşbeleni, Cezaevi, Sinanpaşa, Sarıhasanlı caddelerine servis otobüslerinin konuşlandırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gerekli girişimlerde bulundum. Mahmutlar’da 50 bin Türk, 20 bin yerleşik yabancı yaşıyor. Mücavir alanı Alanya’nın iki katı. Bu caddelerimizde ulaşım yok. Öğrencilerimiz ve halkımız için acil servisler konmalı. 

 

Öğrenciler ve halkımız bunu dört gözle bekliyor. Yaptığım başvuru değerlendiriliyor. İnşallah olumlu olacak. Konunun takipçisi olacağım. Umarım en kısa zamanda bu sorunumuz büyükşehir tarafından çözüme kavuşacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek havuz kart sistemini getirdi. Bu caddelerimizde ulaşım sorununu da çözeceğine inanıyorum” dedi.

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0