Reklamı Geç
HABER DETAY
Güzel Haberi Başkan Toklu Duyurdu
Geçtiğimiz yıl Rosselkhoznadzor, virüs tespiti gerekçesi ile İzmir ve Antalya’dan domates ve biber ithalatını yasaklamıştı.
09 Eylül 2021 - Perşembe 11:13
YAŞAM

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu güzel haberi Alanya’lı üreticilere verdi. 9 Eylül 2021 tarihinden itibaren Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını kaldırdığını açıkladı. Gelişmenin üzerine Başkan Toklu açıklamada bulunarak Alanya’lı üreticilere müjdeli haberi verdi.


Başkan Toklu açıklamasında; ‘‘Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını 9 Eylül'den itibaren kaldırdığını açıkladı. Alanya'lı üreticilerimize, çiftçimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş yoğun mesai harcadılar. 


Yoğun çalışmalarının neticesinde Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını kaldırdı. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’a çiftçimiz ve üreticimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0