Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyalı eski başkan yoğun bakımda kan bekliyor
Geçirdiği beyin ameliyatı sonrası 1 aydır Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde bulunan Ahmet Sert için kan bağışı istendi.
06 Eylül 2021 - Pazartesi 19:01
YAŞAM

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) eski başkanı Ahmet Sert'in tedavisi, beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olduğu Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde sürüyor. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde bulunan Sert'in yakınları Alanya halkına kan bağışı çağrısında bulundu.

'KIZILAY'A HERHANGİ BİR KAN GRUBU'

Sert'in kızı Sevil Sert, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladığı mesajda "Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan babam Ahmet Sert için kan bağışı gerekmektedir. Alanya- Antalya bölgesindeki Kızılay'lara herhangi bir kan grubu bağışlanabilir" dedi.

Durumunun iyiye gittiği öğrenilen Ahmet Sert'in, geçirdiği beyin ameliyatı sonrası 1 aydır yoğun bakım ünitesinde tutulduğu, enfeksiyon yükselmesi nedeniyle kan ihtiyacının doğduğu bildirildi. Ahmet Sert için kan vermek isteyenlerin, herhangi bir Kızılay'a "Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan Ahmet Sert için" bilgisini vererek kan bağışlayabilecekleri belirtildi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0