Reklamı Geç
HABER DETAY
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk ders gününde öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Yücel, öğrencilere Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan kuru meyve paketi ve dezenfeksiyon kiti hediye etti.
06 Eylül 2021 - Pazartesi 13:55
EĞİTİM

Alanya’da 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle resmen başladı. Törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tören kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunulup, İstiklal Marşı okundu.


BAŞKAN YÜCEL ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Anıt önünde düzenlenen törenin ardından Nezihat-Abdullah Doğan İlkokulu’nda kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinliklere Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer de iştirak etti. Kutlamalar kapsamında öğrenciler şiir okuyup, şarkılar seslendirdi. Öğrencilerin oluşturduğu halk oyunları grubunun performansının ardından Başkan Yücel, Kaymakam Ürkmezer ile birlikte yeni dönemin ilk ders zilini çaldı.


ÖĞRENCİLERE KURU MEYVE VE DEZENFEKSİYON KİTİ HEDİYE ETTİ

Zilin ardından Başkan Yücel, sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan kuru meyve paketlerinden ve dezenfeksiyon kitlerinden hediye eden Başkan Yücel, “Sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmenizi diliyorum” diyerek öğrencilerle yakından ilgilendi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0