Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Ülkü Ocakları yangınzedelere yardımları ulaştırdı
Alanya Ülkü Ocakları tarafından toplanan 6 kamyon dolusu gıda ve yardım malzemelerini Alanya ve Gündoğmuş'ta çıkan orman yangınından olumsuz etkilenen vatandaşlara gönderdiler.
06 Eylül 2021 - Pazartesi 06:47
YAŞAM

Alanya Ülkü Ocakları, Alanya ve Gündoğmuş'ta çıkan orman yangınından sonra harekete geçti. Bu kapsamda bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda toplanan kamyonlar dolusu yardım malzemesini yangınzedelere ulaştırılmak üzere yola çkardılar

Ocak Başkanı Doç.Dr. Yavuz Uysal, ocak yöneticileri ve ülkücü gençlerden oluşan heyet yardım malzemelerini dağıtımını bizzat gerçekleştirdiler.Alanya ve Gündoğmuş'ta yaşanan yangın felaketi süresince bölgeden ayrılmayan ve yangının söndürülmesi için gece gündüz mücadele veren Ülkü Ocaklı gençler, yangın sonrasıda yapmış oldukları yardımlara devam ederek her kesimden vatandaşın takdirini topladılar.


Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları ile yangında hayvanlarını telef olan yangınzedelere büyük ve küçükbaş hayvan dağıtımı gerçekleştirilmiş, Ülkü Ocakları Genel Merkezi koordinesinde ki yardım kampanyasında Alanya Ülkü Ocakları'da büyük katkı sağlamıştı. 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0