Reklamı Geç
HABER DETAY
Kestelspor'dan kötü başlangıç: 0-2
3. Lig ekibimiz Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen 76 Iğdır Belediyespor’a 0-2 mağlup oldu.
05 Eylül 2021 - Pazar 09:30
SPOR

Levent Uğur başkanlığında iyi bir takım kuran Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, bütçesi ve kadrosu ile ligin en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterilen 76 Iğdır Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Saat 16.00’da Milli Egemenlik Stadyumu’nda oynanan maçta goller Iğdır ekibinden geldi. Duran toplarda etkili olan yeşil beyazlı ekip 8. dakikada Soner Örnek ve 27. dakika da Batuhan Karadeniz’in kaydettiği gollerle maçı kazandı.

 

İYİ OYUN UMUT VERDİ

Mağlubiyete rağmen Alanya Kestelspor’un güzel oyunu ise umut verdi. Oldukça yeni ismin yer aldığı maçta Alanya Kestelspor’un baskılı ve istekli oyunu taraftarlardan tam not aldı.

 

TRİBÜNLER DOLDU

HES Kodu ile maça girilebileceğinin ardından uzun süredir takıma hasret olan Alanya Kestelspor seyiricisi maça büyük ilgi gösterdi. Yüzlercve taraftar 90 dakika takıma destek oldular ve ligin henüz ilk maçında futbolculara ve teknik ekibe olan sevgilerini gösterdiler.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0