Reklamı Geç
HABER DETAY
Hobi Bahçeleri için başvurular başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamının stresinden uzaklaşarak toprakla ilgilenmek isteyen emeklilere özel hobi bahçeleri kiralamaları için müracaatlar başladı. Başvuruların 28 Eylül 2021 tarihine kadar yapılabileceği bildirildi.
04 Eylül 2021 - Cumartesi 15:40
YAŞAM

Emekli vatandaşlar başvurabiliyor

Antalyalı emeklilerin doğa ile iç içe vakit geçirerek kendi sebze ve meyvelerini yetiştirip toprakla uğraşmanın keyfini sürebildiği Hobi Bahçelerinin yeni dönem hak sahiplerinin belirleneceği başvurular başladı. 28 Eylül 2021 tarihine kadar Antalya ili sınırları içerisinde ikamet eden emekli vatandaşlar hobi bahçeleri için başvuru yapabilecek.


Başvurular online
Hobi Bahçeleri için her haneden bir kişi başvuru yapabilecek. Vatandaşlar https://www.antalya.bel.tr/OnlineBasvuru/hobi-bahcesi-talep-formu linkinden ‘Hobi Bahçesi Talep Forumu’nu doldurarak başvuruda bulunabilecek. 348 hobi bahçesi içinbaşvurulardan sonraki yerleştirme değerlendirmesi sonucu hak sahipleri belirlenecek.


Ekilebilir alanlara sahip bağımsız bahçelerde vatandaşlar, meyve, sebze, mevsimlik çiçek gibi her türlü tarımsal üretim yapabilen kullanıcıların kiralama süresinin 3 yıllık dönemi kapsadığı bildirildi.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0