Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Doğu Ekonomik Forumu'n da
Rusya Federasyonu Başkanı Vlademir Putin'in talimatı ile Asya ve Pasifik ülkeleri ile işbirliğini geliştirmek için 2015 yılında ilk kez düzenlenen Doğu Ekonomik Forumu bu yıl Alanya'yı konuk ediyor
02 Eylül 2021 - Perşembe 16:55
YAŞAM

Vladimir Putin'in bölge ülkeleri yanısıra Pasifik ve Asya ülkeleri ile ticaret ve turizm hacminin ve işbirliğinin geliştirilmesi amacı ile Japonya sınırında bulunan Vladivostok şehrinde yapılan Rusya'nın en önemli 3 forumundan biri olan Doğu Ekonomik Forum  2-4 eylul arasi duzenlecek. 


Forumda Türkiye ilk kez temsil edilirken, bu gurur Anastasia Petrova Çehetinkaya'nın oldu. Alanya halkının Fahri turizm elçisi olarak tanımladığı ALTSO Kadın Girişimciler Komisyonu Başkan Vekili Anastasia Petrova Çetinkaya'nın  davetli olarak katılacağı  Doğu Ekonomik Forumu'nda Rusya Federasyonu Başkanı Vlademir Putin'de bir konuşma yapacak.


Son yıllarda yaptığı çalışmalar ile bölgede uluslararası ilişkileri güçlendirmek,  yatırımcıları Alanya'ya çekmek için aktif şekilde çalışan Anastasia Petrova Çetinkaya, şimdide Doğu Ekonomik Forumu'nda  yatırımcılara Alanya hakkında bilgiler verecek. 
 

Alanya ve Türkiye'yi yatırımcılar ile buluşturmak için yaptıgı bireysel çalışmalar kapsamında 2-4 Eylül tarihlerinde Vladivostok'ra duzenlenecek Doğu Ekonomik Forumu'na  katılarak, bu forumda Alanya ve Türkiye'yi ilk kez  temsil edecek. 
  

Ayrıca Rusya'nin en önemli üç ekonomi formundan biri olan Doğu Ekonomik Forum  Türkiye den bir temsilci ilk kez yer alırken, Anastasia Petrova Çetinkaya, Türkiye ve Alanya ile işbirliği ve yatırım amacı ile bir platform düzenlenmesi önerisini sunacak.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0