Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'nın merakla beklediği Finlandiya’dan haber geldi
Alanya’nın merakla beklediği uçuşlar başlıyor. Finlandiya tur operatörü Aurinkomatkat, yarından itibaren haftada iki kez olmak üzere Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na seferler gerçekleştirecek.
02 Eylül 2021 - Perşembe 13:27
TURİZM

Finlandiya'nın en büyük ve en tanınan tur operatörü Aurinkomatkat 03.09.2021 itibarı ile paket tur satışları ile Antalya operasyonuna başlama kararı aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Incomig temsilcisi Cengiz Topçu, “34 senedir Alanya'ya misafir getiren Aurinkomatkat pandemi sebebiyle 18 aya yakın operasyonlarına ara vermişti. 


Kalan sınırlı bir sürede olsa sonbaharda paket turlarla ağırlıklı Alanya olmak üzere misafirleri getirmeye başlıyor. İskandinav ülkelerinden tarifeli uçaklarla var olan trafiğe paket tur ile katkılarını sunacak olan Aurinkomatkat haftada 2 kez olmak üzere Finnair ile Helsinki’den Gazipaşa -Alanya Havalimanına seferlerini gerçekleştirecek. Bu İskandinav pazarından bir ülkenin paket turlarla tekrar operasyonlara başlaması açısından önemli ve pazardaki diğer oyuncularda bunu yakından takip ediyor olacaklar. 


Pandemi dolayısı ile tereddütün halen var olduğu pazarda hava şartlarının Finlandiya’da değişmesi ve Finlandiya vatandaşlarının dönüşte 2 doz aşılarının olmaması durumunda PCR veya Antijen testlerinin Helsinki Havalimanı’nda yapabilme şanslarının olmasının satışlara olumlu yansımasını düşünüyoruz. 


Sınırlı da olsa operasyonların başlaması bu pazarda önümüzdeki yıla bir tecrübe olacağı gibi 2022 ile ilgili beklentimizi de yükseltmektedir. Kalan bu sürenin sorunsuz geçmesi ve gelen her misafirin olumlu düşüncelerle buradan ayrılması en büyük beklentimiz” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0