Reklamı Geç
HABER DETAY
Levent Uğur: "İlk maçımıza taraftarlarımızı bekliyorum"
TFF 3. Lig 2. Grup'taki temsilcimiz Başkent Hastanesi Alanya Kestelspor, ligdeki ikinci yılının ilk maçını 4 Eylül Cumartesi günü kendi sahasında oynayacak
02 Eylül 2021 - Perşembe 09:05
SPOR

Alanya'da yaşayan tüm spor severleri maça davet eden BÜ Alanya Kestelspor Başkanı Levent  Uğur, bir açıklama yaparak yeni sezonun hem Alanyaspor'a hem de Alanya Kestelspor'a hayırlı olmasını diledi. 


Uğur açıklamasında şu ifadelere yer verdi: " Türkiye  Profesyonel Futbol Liglerindeki ikinci yılımızda; 2020- 2021 Futbol Sezonu bu hafta 4 Eylül Cumartesi günü sahamızda Milli Egemenlik Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak olan Alagöz Holding Iğdırspor müsabakası ile start alacaktır.


2020-2021 Futbol Sezonu'nda stadyum maç giriş bilet fiyatları yönetim kurulumuz tarafından Kapalı Tribün 10 TL, Açık Tribün 5 TL olarak belirlenmiştir. Tüm sporseverleri maçlarımıza davet ediyoruz. 2 doz aşı olan taraftarlarımız stadyuma girebilecek ve maçlarımızı izleyebilecektir. 


Umarız spor severlere geçtiğimiz yıla göre daha genç bir takımla keyifli müsabakalar izletiriz. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, teknik ekibime, futbolcu kardeşlerime ve kulüp çalışanlarımıza başarılar diliyor, 2021-2022 Futbol Sezonu'nda Türk futboluna, Alanyaspor'umuza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0