Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da ‘Zafer’ Turnuvası tamamlandı
Ayak Tenisi Fedarasyonu Alanya Temsilciliği ve Alanya Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası tamamlandı.
01 Eylül 2021 - Çarşamba 02:34
SPOR

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini genç sporculara unutturmamak ve yeni bir spor branşı olan Ayak Tenisi Turnuvası’nda tekrardan hissettirmek ve yaşatmak için Ayak Tenisi Fedarasyonu Alanya Temsilciliği ve Alanya Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü birlikteliğinde turnuva düzenlendi. 


Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Ayak Tenisi Federasyonu Alanya İlçe Temsilcisi, Ayak Tenisi Federasyonu Organizasyon Kurul Üyesi Şükrü Uysal; “Bize bu bağlamda en çok desteği veren Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü sayın Emre Kıldırgıcı’ya çok teşekkür ederim. Ayak Tenisi 30 Ağustos Zafer Bayramı kupasına 10 takım katılım gösterdi. 2 gün süren turnuvamızda final maçı ile birlikte toplamda 24 müsabaka oynandı.30 Ağustos Zafer Bayramı Ayak Tenisi Turnuvamızın 3.olan takımı Alanya Belediyespor oyuncularından Mehmet Ali Şen ve Ahmet Akçocuk oldu. Kupa ve madalyalarını iş adamı Kenan Güzel ve Alanya Belediyespor hocalarından Gökay Altay’ın elinden aldılar. 


30 Ağustos Zafer Bayramı Ayak Tenisi turnuvamızın 2. Olan takımı ise finalde kıyasıya mücadele veren Alanya Belediyespor oyuncularından Vügar Bağırov ve Ömer Altay oldu. Kupa ve madalyalarını iş Adamı Cengiz Küçük ve Alanya Belediyespor hocalarından Nuri Karataş’ın elinden aldılar. Turnuvamızın Şampiyon takımı ise, Alanyaspor oyuncularından Elyas Güzel ve Semih Yalçın oldu. Kupa ve madalyalarını Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı’nın elinden aldı” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0