Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’nın yaylarında göreve başlayan ambulanslar hayat kurtarıyor
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin tarafından Alanya’nın doğu yaylalarına bağışlanan 2 ambulans, tefrişatı yapılan sağlık ocağı ve sağlık personeli hayat kurtarıyor. Bugün Çayarası Yaylası’nda yüksekten düşen 3,5 yaşındaki Yusuf Eymen Yılmaz, Başkan Şahin’in kurduğu sağlık ekibi sayesinde hayata tutundu.
31 Ağustos 2021 - Salı 18:21
YAŞAM

Hayati tehlike altındaki minik çocuğun doktor ve sağlık çalışanlarının başarılı ilk müdahalesinin ardından ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatışının yapıldığı öğrenildi. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen minik Eymen’in hayati tehlikeyi atlattığı ve ertesi gün taburcu edildiği öğrenildi.

 

Bilindiği üzere Başkan Şahin, yayla sakinlerine hizmet verecek ambulans olmamasından yakınan Gökbel, Çayarası ve civar yaylaların muhtarlarının talebi ile 2 adet tam teşekküllü ambulansı bağışlarken, atıl vaziyetteki Gökbel Sağlık Ocağı’nı da faal hale getirmişti. Sağlık personeli sıkıntısını da çözen Şahin ayrıca bölgenin güvenlik sorunlarına da el atmış, yayla sakinlerinin talebi ile yörede devriye jandarma güçlerinin görev yapmasına aracılık etmişti.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0